Séfbolt Kft.
      Kezdőlap      Online katalógus      Szakácskabátok      Szakácsnadrágok      Szakácssapkák      Kötények      Gombok szakácskabátokhoz      Papucsok
Áruszállítás:

1. Futárszolgálat/Posta

Az Ön által feladott rendelést hétköznap délelőtt 8 és 18 óra között dolgozzuk fel. Amennyiben a kiválasztott termék raktáron van a megrendelést követő 24 órában (jellemzően még aznap, vagy a következő munkanapon) átadjuk a futárszolgálatnak kiszállításra.

A futárszolgálat az ország egész területére a feladást követő munkanapon kiszállítja a megrendelt terméket, a kiszállítás munkaidőben történik ezért kérjük olyan címet adjon meg amelyen napközben elérhető. 

(Példa: Ön kedd késő délután 17:15-kor adta fel megrendelését, a Séfbolt csapata szerda délelőtt ellenőrzi, hogy a termék azonnal szállítható (amennyiben nem értesítjük önt) és szerda délután átadjuk szállításra a futárszolgálatnak, amely csütörtökön napközben kiszállítja önnek. )

A kiszállítás díja a csomag súlyától függ, utánvétellel 2400 Ft-tól, utánvétel nélkül (előre utalás esetén) 2200 Ft-tól. A pontos összegről előzetes tájékoztatást adunk.

2.  Pick Pack Pont

Az ország egész területén a csomag súlyától és méretétől függően, előre utalási lehetőséggel (CIB: 10700505-67210873-51100005) 1.800 Ft-tól. A pontos összegről előzetes tájékoztatást adunk.

3. Személyes átvétel

A megrendelt termék személyes, ingyenes átvételére is lehetőség van elsősorban telephelyünkön a 1239 Budapest, Lórév u. 20. alatt, vagy egyedi esetben rugalmasan Budapest területén.

Érdeklődjön a 36 30 413-1030-os telefonszámon vagy az info.sefbolt@gmail.hu emailcímen.

 

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Információk

 A feltünetett árak ÁFA-val értendők (bruttó árak).

Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kereső
Kifejezés:
Gyártók
Gyártó:
Online fizetés

Bejelentkezés
Séfbolt a Facebookon

Gyártók
Gyártó: